Skriv ut sidanStart > Pressmeddelande
Start > Pressmeddelande

HM VVS integreras i IVAB

Infjärdens Värme, IVAB, övertar HM VVS Service AB den 10 april.

IVAB är ett familjeföretag från Piteå som i år firar 70års jubileum. IVAB är idag en rikstäckande koncern med filialer över hela landet. Filialen i Hässleholm etablerades på 70-talet. I strävan att vara ett komplett VVS-företag med focus på service & entreprenader övertar nu IVAB företaget HM VVS verksanhet och personal.

Filialchef för IVAB, Jerry Jonsson:

-Sedan jag tog över som chef på IVAB i Hässleholm för snart ett år sedan har jag lärt känna verksamheten och ser att bland det allra svåraste i vår bransch är att finna kompetent personal. Vi utbildar egna lärlingar, men efterfrågan på våra tjänster ökar kraftigt samtidigt som pensionsavgångar sker och då gäller det att växa med kvalitet. Där såg jag ett bra tillfälle att integrera HM VVS som har samma kvalitetstänkande som vi har. Ägarna till HM VVS, Håkan Johansson & Magnus Andersson har tidigare jobbat hos IVAB och därför kommer de att smälta in i organisationen på ett bra sätt.

Kunderna hos HM VVS kommer attt känna igen sig. De kommer att kunna nå de montörer de lärt känna på samma telefonnummer. VD på HM VVS, Håkan Johansson:

-Vi kommer att erbjuda samma goda service till våra kunder som tidigare och önskar fortsätta det goda samarbetet och välkomnar nya kunder.

IVAB i Hässleholm har ett 20-tal medarbetare och har som mål att vara helt kompletta inom VVS. Det gäller allt från privatpersonens VVS, fastighetsägarens badrum, industrins komplexitet till medisinska gaser på sjukhus. Arbetsområdet för IVAB och numera även HM VVS täcker in hela norra skåne.

Håkan & Magnus VVS-Service AB
Vildparksvägen 13
281 37 HÄSSLEHOLM
0709-82 05 50
kontakt@hmvvs.se
Innehar F-skattebevis
Momsreg.nr: SE556817708201
Bankgiro: 661-3772